Despre noi

Vine un moment in viata cand trebuie sa faci ceva nou, ceva ce n-ai mai facut, ceva care te bucura nespus dar te si sperie in acelasi timp…

Atunci ai nevoie de noi, oamenii din culise, cei care creeaza formele atunci cand alegi sa-ti spui povestea de dragoste intr-un tare si raspicat „Da” la Starea Civila, cand sarbatoresti nasterea copilului tau, cand seful te numeste responsabil cu organizarea evenimentelor, cand castigi la loto sau primesti o mostenire, cand ai chef de o petrecere…

Agentia noastra iti oferta servicii complete pentru organizarea oricarui eveniment din viata, de la nunta si botez pana la petreceri aniversare, petreceri de firma, banchete, etc. Iti putem pune la dispozitie toata logistica noastra incepand de la consultanta in planificarea evenimentului, design, decorare in functie de locatie si pana la micile amanunte pentru ca evenimentul tau sa fie in totalitate reusit.
164608_739799602707157_6684899487211040777_nDaca vrei ca primul eveniment important in doi sa fie cat mai special si unic…Daca vrei sa faci din crestinarea copilului tau un eveniment cu totul deosebit…Daca vrei ca petrecerile alaturi de persoanele dragi sa fie de neuitat…Atunci raspunsul tau suntem NOI !

Cu ajutorul unor echipe profesioniste de decoratori aflati sub directa coordonare a specialistilor nostri in amenajari interioare sau exterioare, Floraria Iris va poate amenaja locatia intr-un cadru ideal.
Va punem la dispozitie o gama variata de amenajari stilistice si tematice in masura sa estompeze limita dintre real si ireal. Cateva dintre acestea sunt: glamour, regal, clasic -elegant, adventure, rustic, medieval, fancy.
Clasic, romantic sau extravagant, oricare ar fi stilul tău, noi iţi oferim soluţii practice şi ingenioase pentru ca petrecerea ta să capete forma pe care ţi-o doreşti. Ştim ca extraordinarul stă în acel detaliu care te defineşte.

Nunta este cel mai important eveniment pe care ajungi sa-l planifici si asta pentru ca va ramane tot timpul in amintirea ta si a invitatilor care ti-au fost alaturi. Vei retrai acele clipe rasfoind albumele de fotografii alaturi de copii si chiar nepoti. Este o provocare sa transformi aceasta zi intr-una impresionanta, drept pentru care acest eveniment special trebuie organizat si gandit in cel mai mic detaliu. Cu cat se apropie ziua mult asteptata, incepi sa-ti faci griji cum sa tii cursul evenimentelor in frau, sa-i multumesti pe toti, dar in acelasi timp decorul sa faca parte dintr-un peisaj de poveste in care tu esti personajul principal.
Avem bucuria de a fi partasi la implinirea celor mai frumoase vise si povesti cu “Happy end”!
Fii tu insuţi şi ai incredere în tine! De restul ne ocupam noi.